2010. nov. 21. | By: SBE

Apróságok - gondolatok

Kedves Telekis "Apróságok"!

Először is köszönöm, és gratulálok mind a hat csapatnak az eddigi eredményes szerepléshez. Az öt írásbeli forduló után a fővárosi iskolák 46 csapata közül az első két helyet a TelekiTársaság és a TelekiDream foglalja el, és a többiek is csak egy-egy ponttal vannak lemaradva az élenjáróktól. Teleki100-nak kell egy kicsit belehúzni, és minden feladatsort pontos határidőre beküldeni. Sajnálom, hogy az utolsó pillanatban Vanda beteg lett, jobbulást kívánok neki. A Teleki100 egyszemélyes csapatát - Simó Zitát külön dicséret illeti, aki egyedül vállalta a szóbeli versenyt; és a Ladybird csapatot, akik önzetlenül segítettek neki.

A versenynek még koránt sincs vége, és ez nagyon jó példa az összefogásra, a csapatszellem kialakítására. Ha vállalunk valamit, a csapat érdekében meg kell tenni. Talán elcsépelt mondás, de egy mindenkiért, mindenki egyért. Remélem ebből a harmadik csapattag is tanul.


Ezenkívül köszönet a teljes értékű póttagoknak: Valinak, Krisztinek, Ferinek és Marcinak, akik egy-egy osztálytársuk helyett ugrottak be a versenybe. Remélem kedvet kaptatok és máskor is számíthatunk Rátok.